Til ps4 SUP Multiplayer Racing hack bluestacks bug 2019 [iphone]

×

[PR]上記の広告は3ヶ月以上新規記事投稿のないブログに表示されています。新しい記事を書く事で広告が消えます。

SUP Multiplayer Racing cheats

Bedømmelse 4,6 af 5 / info Knus dine rivaler i realtid / 1,9,9 / Det mest EXPLOSIVE og FRANTISKE multiplayer racerspil nogensinde !! Tilpas din bil, opret din egen racebane og konkurrer med gamere over hele verden !! / Versionsnoter 2.1.7-opdateringen er live !! / Meddelelser Jeg elsker dette spil! Jeg har kun haft det i cirka en uge, og jeg er tilsluttet. Jeg har aldrig brugt penge på app-køb før, men til dette spil måtte jeg gøre det for at slippe af med annoncerne, fordi jeg havde det så sjovt med det. Men nu har jeg fundet et problem ... i begivenhederne får du belønninger baseret på hvor højt du rangeres, når begivenheden udløber. Problemet er, at når du afslutter et løb, skal du vælge en tilfældig belønning ud af 5, men den belønning, du får, har ingen sammenhæng med, hvor godt du gjorde det i løbet. Jeg er kommet på 4. plads og vandt 435 Ribon-ting, og jeg er kommet på 1. og kun vandt 4. Dette er forfærdeligt, fordi det gør begivenhederne udelukkende baseret på hvor mange spil du spiller, og hvor mange perler du vil bruge i slutningen af hvert løb. I den næste opdatering skal du gøre det, så jo bedre du gør, jo højere belønning er. Lige nu vinder jeg de fleste af mine løb og får normalt mellem 20 og 40 bånd-ting. Hvis du ændrer dette, så når du vinder, du kun kan få mindst 100 bånd eller lignende, vil det forbedre spillet meget. Tak, og resten af ​​spillet er fantastisk, og jeg vil fortsætte med at spille det meget! / genre Racing.